Kaposvár: +36 30 335 2101 | Budapest: +36 30 237 0412

Elektronikus felhő alapú megrendelés és kommunikáció

Partnereink online, hatékonyan és egyszerűen kezelhetik és követhetik nyomon megrendeléseiket.
Elektronikus felhő alapú megrendelés
w

Hatékony kommunikáció

 

Csatolhat bármit megrendeléseihez: képeket, stl vagy más fájlokat, üzeneteket. A státuszt és a fogpótlás fajtáját, jellemzőit egyszerűen kezelhető grafikus felületen adhatja meg, amely segíti a gyors és hiánytalan megrendelés elkészítését. A megrendeléseit bármilyen internetre csatlakoztatott eszközzel és bármikor elérheti, nyomonkövetheti, kommentálhatja, üzenetváltást kezdeményezhet.

Visszakereshetőség

 

Ha Ön fogászati klinikát vezet, saját és kollégái megrendeléseit elérheti, nyomonkövetheti és ellenőrizheti különböző jogosultsági szintek beállításával, bárhol és bármikor. Saját admin felület, maximális diszkréció!

Biztonság

 

Felhő alapú rendszerünk zárt és titkosított, így az Ön és a páciensei adatai teljes biztonságot élveznek. A ránk bízott adatokat maximális diszkrécióval kezeljük.

Korlátlan fájl küldés

 

Bármilyen típusú és bármekkora fájlt küldhet megrendeléseihez a lehető legjobb fogpótlás elkészítésének érdekében. Intraorálisan szkennelt digitális lenyomatok, STL fájlok, szituációs és szín meghatározást segítő fényképek. Mobiltelefonjáról akár közvetlenül a munkalapra is küldheti az elkészült fotókat.

Papírmentesség

 

Kényelmes, környezetkímélő és gazdaságos, papírmentes ügyintézés.

Bejelentkezés

 

Hozzáféréssel rendelkező partnereink a fenti ikonra kattintva érhetik el rendszerünket.

Megosztás