Kaposvár: +36 30 335 2101 | Budapest: +36 30 237 0412

Kapos DentArt fogtechnika

24 év szakmai tapasztalat. Nemzetközi ügyfélkör. Professzionális CAD/CAM cirkon technológia.

Mit kínál Önnek a Kapos DentArt fogtechnika és a CAD/CAM technológia?

  • professzionális anyagmegmunkálás
  • precizitás, gyorsaság
  • természethű színek
  • számítógépes tervezés
  • teljes körhidak cirkonból is
  • valódi transzparencia
  • egy mikronos pontosság
  • kiváló ár-érték arány

A Kapos DentArt fogtechnika bemutatása

A Kapos DentArt Bt-t 1999. elején – hét éves szakmai tapasztalatszerzés után – ketten alapítottuk. Célunk: egy olyan fogtechnikai labor létrehozása volt, mely magas minőségű munkát végez rövid határidők betartása mellett és a fogtechnika teljes területét lefedi. Az elmúlt tizenhat év igazolta az induláskor meghatározott út helyességét. Ma a mind növekvő mennyiségű és minőségű megrendeléseket harmincan igyekszünk teljesíteni.

A régiónkban tapasztalható szakemberhiány miatt a 2004-es évtől tanulóképzésbe fogtunk. A korábban kitűzött célok megtartása, a labor gépparkjának, technológiájának állandó fejlesztése mellett  nagy gondot fordítunk magunk és szakembergárdánk folyamatos képzésére, oktatására.

Laborunk ma már két helyen működik. A kezdeti kaposvári bázis után megnyitottuk budapesti laborunkat is. Kaposvári laborunk a történelmi belvárosban, a sétáló utcától húsz méterre található. Az épület nagysága (megközelítőleg 500 nm) állandó fejlesztésre ad lehetőséget. Budapesti laborunkat 2015-ben nagyobb telephelyre költöztettük, melynek mérete (megközelítőleg 400 nm) és felszereltsége szintén ambiciózus terveinket szolgálja. Nem titkolt célunk fővárosi és külföldi megrendelőink még pontosabb, igényesebb, rugalmasabb kiszolgálása.

Hisszük, hogy a pontos, korrekt, mindenki megelégedését (orvos, páciens) szolgáló termékeink továbbra is sok örömet és boldog pillanatot fognak még okozni.

Legyen Ön is az „elégedett mosoly” részese!

Csornai Tamás, Cser Tamás

t

Ön egy olyan fogtechnikai partnert keres, aki...

Z

…. egyidejű, nagyobb mennyiségű megrendeléseire is problémamentes és mindig magas színvonalú munkát teljesít?

Teljeskörűen felszerelt, 330 m2-es új, budapesti és 17 éve működő kaposvári laborunkban több mint 30 folyamatosan képzett és tapasztalt fogtechnikusunk dolgozik a laborvezetők állandó felügyelete mellett, hogy mindig megfeleljünk az akár rapszodikus akár folyamatos extrém mennyiségi igényeknek is.
Z

…. a fogászati turizmus okozta mennyiségi és minőségi nyomást is jól kezeli?

Számos budapesti, nyugat-magyarországi és hévízi fogászati turizmusban érdekelt partnerünkkel hosszú ideje szorosan együttműködünk. Azonnali és pontos megoldást tudunk kínálni a váratlan problémákra is, mert jól ismerjük az ágazat egyedi sajátosságait.
Z

… megbízható, igényes és tapasztalt a komplex implantátumos, stéges, egyedi felépítményes munkák terén is?

Laborjainkban a napi rutin részét képezik teljes állcsont restaurációk implantátumokon ragasztva, csavarozva, stégeken vagy egyéni felépítményeken. Ezek a munkák a praxis és a labor szoros együttműködésével válnak igazán működőképessé.
Z

…. aki munka irányítási rendszerét digitálisan felhőalapon végzi, ahol saját és kollégái összes megrendelését percre lebontva követheti?

Klinikáknak és fogorvos partnereinknek a legkorszerűbb felhő alapú internetes rendszerünkhöz on-line hozzáférést biztosítunk, annak minden előnyével. Hatékony, gyors kommunikáció (fotók, STL adatfájlok), a megrendelések nyomonkövethetősége és visszakereshetősége, a kollégák munkájának ellenőrizhetősége különböző jogosultsági szintek beállításával. Saját admin felület, maximális diszkréció!
Megosztás