Kaposvár: +36 30 335 2101 | Budapest: +36 30 237 0412

Garantáljuk, hogy munkáink a modellen és az ellenőrző modellen hibátlanul illeszkednek. Az artikuláció kialakítása és a kontaktpontok feszessége a legszigorúbb elvárásoknak megfelelően készül.

A befejezett munkák a megrendelőlap szerinti színben készülnek, a fogszínkulccsal összehasonlítva minden esetben színhitelesek. Az elkészült munka fotódokumentumát a megrendelő számára elérthetővé tesszük.

Garanciánk érvényes, ha a lenyomat kétidejű kétfázisú, vagy egyidejű egyfázisú. Az egyidejű kétfázisú lenyomatok elhúzódásából adódó pontatlanságai miatt nem tudunk felelősséget vállalni. Digitálisan (oralscanner) érkező STL fájlokból 3D nyomtató segítségével készítünk modelleket. A harapás a megrendelő által ellenőrzött,lehetőség szerint szilikon harapás legyen.

Az eredményes távmunka elengedhetetlen kelléke a páciens arcáról készített háromféle arc ( szemből, profil, mosoly, a helyes bipupilláris síkban ) fotó, ezenkívül egy kiindulási helyzetet tükröző “előtte”, majd tapasztalat szerzési céllal egy “utána” kép. A helyes szín kiválasztása a jó munka záloga.

Amennyiben kéréseink megvalósulnak, mi garantáljuk, hogy rendkívül pontosan kidolgozott belső irányítási és minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően, csak az elvárható legjobb minőségű munka hagyja el a labor területét.

Kiterjedt európai megrendelői körünk több éves, pontos, problémamentes kiszolgálása igazolja a sikeres távoli munkakapcsolatot a rendelő és a labor között. Ha mindkét fél professzionálisan dolgozik a távolság nem akadály.Garancia rögzített pótlásainkra 3 év, kivehető pótlásainkra 1 év.

Megosztás