Kaposvár: +36 30 335 2101 | Budapest: +36 30 237 0412

Gépek, anyagok

Csúcstechnológiát képviselő gépeink kizárólag a legmagasabb színvonalú munkavégzést szolgálják, és mind házon belül vannak. A CAD/CAM Prettau cirkon technológia alkalmazásában laborunk a legtapasztaltabbak közé tartozik.

Gépek, anyagok

Csúcstechnológiát képviselő gépeink kizárólag a legmagasabb színvonalú munkavégzést szolgálják.
Termelékenységük és humán munkaerő kapacitásunk lehetővé teszi a nagyon magas, napi 100-120 tag cirkon elkészítését. Gondosan ügyelünk 18 kollégánk tudásának állandó fejlesztésére, gyakorlati tudásuk folyamatos képzésére. Laborunk az “egy ember egy artikulátor “ elve szerint dolgozik, a KaVo Protar Evo sorozat 5b7-es artikulátorokkal. Egyre több megrendelőnk csatlakozik ehhez a rendszerhez, vásárol maga is ilyen artikulátort, hogy saját munkáját és az elkészült fogművet leellenőrizhesse. Az elv lényege, hogy a gyárilag azonos értékekre állított eszközök ugyanazokat a paramétereket mutatják egymástól akár több ezer kilométerre is. A pontos, feszülésmentes vázak érdekében a Zeiser modellkészítő rendszer segíti munkánkat.
Gépeink a mai technológia legújabb fejlesztésű eszközei, mikroprocesszoros vezérlésű alu-oxid fújótól a gyémánttárcsás gipszcsiszolón keresztül a porcelánkemencékig.
Anyagaink kizárólag prémium kategóriás, eredeti anyagok. Nikkel, berillium mentes fémek, Degudent leplezőkerámiák.

Miért mi?

Mert minden a sajátunk, az összes technológia házon belül van.
Amikre képesek vagyunk, azt napi szinten használjuk.
“Nem csak mondjuk, csináljuk is!”

Megosztás