Kaposvár: +36 30 335 2101 | Budapest: +36 30 237 0412

Héjkerámia, inlay, jacket IPS e.max Ivoclar

Esztétikai fogászat minimál-invazív eljárással, akár csiszolásmentesen is. Maximális keménység, minimális falvastagság mellett – ez az IPS e.max, a litium diszilikát új generációja.

Veneer, jacket korona, inlay, onlay IPS e.max

Az Ivoclar IPS e.max Press egy lítium-diszilikát üvegkerámia. Különleges fizikai tulajdonságaiból következően megvalósítható a páciensek által, oly sokat hangoztatott “csiszolás nélküli” pótlás is. Tökéletesen színhiteles, stabil, az eddigi préskerámiáknál lényegesen (2,5 – szer, 5800 MPa) erősebb.

A rendszer kiforrottságára jellemző, nem elég meghatározni milyen színt szeretnénk elérni, azt is szükséges megállapítani miből indulunk ki. Ebben segít az Ivoclar IPS Natural Die Material csonkszínkulcs. Ennek a két támpontnak a segítségével tudunk két egymás mellett lévő, de különböző elszíneződésű fogra, egyforma színhatású pótlásokat készíteni.
Az IPS e.max korunk egyik nagy slágere, mind fizikai, mind esztétikai paramétereiben, kimagaslik az amúgy igen népes préstechnológiai megoldások mezőnyéből. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően az extrém vékonyság is elérhető, így nem utolsó sorban azok a megrendelőink akik eddig a rendkívül költséges “tengerentúli”  veneerekkel tudtak csak megoldást találni, megnyugvással vették tudomásul ezt a nagyszerű lehetőséget.
Laborunk garantálja, hogy az általa készített IPS e.max Press pótlások kizárólag az Ivoclar által gyártott alapanyagokból és a gyártó által előírt technológiai utasítások betartásával készülnek.
Megosztás