Kaposvár: +36 30 335 2101 | Budapest: +36 30 237 0412

Kivehető fogsorok

Akrilát alaplemezes teljes és fémlemezes részleges kivehető fogsorok három vagy több rétegű akril  műfogakkal

Laborunk a Merz fogak felhasználójaként az általuk javasolt fogfelállítási szisztéma követője. Kivehető fogsorok készreviteléhez szintén a neves német gyártó alapanyagát használjuk.

Fémlemezek készítéséhez Klaus Dittmar német fogtechnikus nevével fémjelzett iskola mellett köteleztük el magunkat. A lemezek a nagy pontosság érdekében, természetesen kizárólag szilikon dublier használatával készülnek. Fontosnak érezzük, hogy azok a páciensek is akik kivehető fogsor használatára szorulnak, a legmagasabb színvonalú fogpótlást kaphassák.

Sokak által hanyagolt terület a protetika, a fogtechnikának a teljes, vagy részleges fogatlanság pótlása kivehető fogsorral. Sok páciensnél anyagi-, vagy egészségügyi okokból nem kerülhet szóba az implantáció, nem részesülhetnek, vagy csak részben a digitális technológia nyújtotta lehetőségekből sem.

Ennek nem kis számú pácienskörnek a kiszolgálása is fontos hivatásunk. Megjelenésük, rágóképességük helyreállítása, fonetikai-beszéd készségük segítése komoly szakmai kihívás.

Megosztás