Kaposvár: +36 30 335 2101 | Budapest: +36 30 237 0412

Prettau cirkon koronák és hidak

Tökéletes esztétika, abszolút biztonság. Leplezésmentes full cirkon pótlások igényes anatómikus mintázottsággal, nagy fokú transzparenciával.

A Prettau cirkon legfőbb előnyei:

  • no chipping – a kerámia lepattanás veszélyével nem kell számolni!
  • transzlucenciája megközelíti az alumínium-oxid és préskerámiáét
  • stabilitása azonban az említett anyagokénál nagyságrendekkel jobb

További előnyök:

Oldalfog tartományban olyan esztétikai minőségű munkák készítését teszi lehetőve a Prettau cirkon, amelyet a mai rohanó világban csak a munkák nagyon kis százalékában képes a laborok többsége előállítani rétegkerámiából.

Implantátumok esetében a műíny is cirkonból készül, Prettau cirkonnal hiteles gingivai színeket érhetünk el. Ezáltal a pótlás esztétikai kialakítása lényegesen kevesebb akadályt állít a fogtechnikus elé, valamint a pótlás végső esztétikai megjelenése szájban olyan összhangot mutat, amit egyes esetekben, implantátumos pótlások készítésekor nagyon nehéz, vagy nem is lehet megoldani!

Prettau cirkon nem kizárólag implantátumos megoldásoknál alkalmazható, hanem hídpótlásoknál is óriási jelentősége van az egyedülálló translucenciájának, ami lehetőséget biztosít kerámia nélküli pótlás készítésére akár a front régióban is. Kivételes ellenállóképessége ideálissá teszi a nagy a bráziónak kitett területeken.

Nehéz egy olyan csapatot találni akik a szürke hétköznapokban is képesek minden munkát kitüntető figyelemmel végigkövetni. Még nehezebb, hogy komolyrutinnal rendelkezzenek a Prettau fogpótlások terén. A Kapos DentArt-tól megkapom azt a kis pluszt, amitől magas esztétikai igényekkel érkező pácienseim is elégedetten távozhatnak. Köszönöm!
Dr. Halász Zsolt

Halász Klinika Fogpótlás és Implantátum Centrum, Szekszárd

A Kapos DentArt a korszerű fogászati praxis ideális háttértámogatója:
Az ilyen pótlások kivitelezéséhez azonban nem csak a Prettau cirkonra, hanem olyan manuális, vagy CAD/CAM rendszerre van szükség (nálunk mindkettő rendelkezésre áll), amelyik valóban 5 tengelyes és ezáltal alkalmas az alámenős részletek és a rágófelszín kialakítására. Egyre bővülő megrendelői körünknek köszönhetően 2010 elején vásároltuk meg első CAD/CAM rendszerünket. A magas munkaminőség mára minden nap elvárható standard lett.
Megosztás